Johnson & Johnson


Restoring the joys of life
Restoring the joys of life, als resultaat van onze gezamenlijke activiteiten. Dát is waar we naar streven. Een inspirerende missie voor één van de grootste toeleveranciers van ziekenhuizen in de Benelux. Johnson & Johnson Medical werkt samen met ziekenhuizen en zorginstellingen aan het optimaliseren van de zorg vanuit haar core business: medische producten, instrumenten en services. In alles wat we doen streven we naar hoogwaardige kwaliteit, professionaliteit en naar duurzame contacten met onze partners.

's Werelds meest omvangrijke healthcare fabrikant
Met kantoren in Diegem (B) en Amersfoort voorziet Johnson & Johnson Medical het merendeel van de ziekenhuizen in de Benelux van producten en services van DePuy, Ethicon en Ethicon Endo-Surgery. Johnson & Johnson Medical is onderdeel van Johnson & Johnson, ’s werelds meest omvangrijke en veelzijdige fabrikant van healthcare producten en leverancier van aanverwante diensten.

Ruim 100 jaar ervaring
Met ruim 100 jaar ervaring concentreert de 'Johnson & Johnson family of companies' zich op de medische, consumenten- en farmaceutische markt met een sterke focus op onderzoek gebaseerde en technologie gedreven producten. Tekenend voor het bedrijf zijn het decentraal management, de lange termijn visie en het werken volgens de ethische principes vervat in het Credo. De werknemers van Johnson & Johnson werken samen met partners in de gezondheidszorg en bereiken met hun portfolio dagelijks miljarden mensen wereldwijd. En, zolang er mensen zijn van wie de gezondheid te wensen over laat blijven wij streven naar innovatie.

Website