Welkom


Geachte collega’s,

Verbindend, verbredend en verdiepend kenmerken de NVvH Chirurgendagen op 28 en 29 mei 2015 in Veldhoven met als overkoepelend thema DE OUDERE PATIËNT.

Met veel genoegen biedt de congrescommissie u deze WebApp aan, die zowel op een desktop/laptop, tablet als smartphone goed schaalt en makkelijk te bedienen is. Met de nieuwe WebApp, een verbeterde WIFI en presentaties in breedbeeld, zetten wij in op verdergaande digitalisering en bieden wij u state of the art beeldkwaliteit. In deze WebApp vindt u de gehele content, inclusief het volledige programma, alle abstracts, de programma-highlights met informatie over de sprekers en een smoelenboek van de congrescommissie en voorzitters. Stel uw eigen programma samen met Mijn Favorieten.

Zoals u bemerkt heeft, zijn er strengere eisen gesteld aan de ingediende vrije voordrachten, en is er nu veel meer ruimte gepland voor discussie. De posters kunt u inzien via deze WebApp. De 3 beste posters en abstracts ziet u ten tijde van de presentatie op de vrijdagmiddag. In de NVvH Best Abstract en NVvH Best Poster sessie is toponderzoek van eigen bodem geclusterd. Dit jaar bepaalt u wie uiteindelijk wint door tijdens de sessie digitaal te stemmen.

Nieuw zijn de exclusieve workshops, opgezet in samenwerking met de industrie waarbij u kunt oefenen in het inbrengen van een nieuwe Infraft Stent en het laparosocpisch knopen; tevens kunt u de  laparoscopische sigmoidresectie oefenen op een virtual reality trainingsmodule

Na de borrel en het diner vindt een spetterende cabaret plaats, georganiseerd door de regio II Amsterdam AMC met als titel “De cowboy van Amsterdam”, onder muzikale begeleiding van Band-Aid. Aansluitend dient de moeilijke keuze gemaakt te worden tussen het feest onder leiding van onze DJ Friedy of in de lounge bar even bijkletsen en relaxen. Allebei mag natuurlijk ook!
Op de vrijdagmiddag nodigen wij u uit voor een anti-file borrel + hapje om na te genieten van deze twee prachtige Chirurgendagen.

Tenslotte laten wij graag weten dat de Congrescommissie zichtbaar aanwezig en aanspreekbaar is. Wij horen graag uw mening. Aan het einde van het congres krijgt u een digitale evaluatie gemaild. Wij verzoeken u om kort onze chirurgendagen te evalueren en uw commentaar te geven over enkele prikkelende stellingen omtrent onze toekomstvisie.

Wij hopen u in grote getale te mogen begroeten in Veldhoven,
namens de Congrescommissie

Edward Tan, voorzitter congrescommissie NVvH
Djamila Boerma, vice-voorzitter congrescommissie NVvH
Micky Cohen de Lara, directeur NVvH


Congrescommissie 2015